20 жовт. 2011 р.

Fashion бесідка із Оксаною та Іриною Мурашками


В очікуванні львівського тижня моди я не могла пропустити можливості поспілкуватися з одним із яскравіших творчих тандемів.  В гостях Fashion бесідки жовтня – сестри Оксана та Ірина Мурашки.

Хтось може сказати, що бути дизайнером це просто престижно і тому всі обирають цю сферу, а чому ви зробили такий вибір?
Оксана: Насправді, я захопилася дизайном не так давно як моя сестра. У Іринки всі ляльки ще з дитинства носили так званий брендовий одяг від Мурашки:) А я лише знала, що хочу бути власницею свого бізнесу.
Ірина: Так, я чітко знала, що хочу вчитися лише на дизайнера і саме у Львові. А через якийсь час сюди перебралася і моя сестричка, щоб навчатися.

 То ви обирали для себе досить різні шляхи?
Оксана: Так, ми ніколи не думали про те, що будемо працювати разом, ми розвивалися в різних напрямках.
Ірина: Але напевне доля вирішила за нас, коли ми одночасно почали працювати в одній компанії, де ми і зрозуміли, що наша сила в тому, що ми разом.
Оксана: Ми об’єднали наші сили, після роботи займалися дизайном, а коли зрозуміли, що вже багато чого навчилися, вирішили виходити на новий рівень. Перший показ був благодійний, для дітей із обмеженими можливостями, і це стало певним талісманом для нас.
І що на даний момент представляє із себе бренд «Мурашка»?
Оксана: На даний момент – це вже не лише праця двох сестер, а робота цілої команди людей.
Ірина: Зараз ми активно готуємося до львівського тижня моди. Можу сказати, що ми готуємо не просто колекцію, а справжнє fashion шоу! Але нехай залишається інтрига…

А все ж таки, що представляє собою fashion шоу від «Мурашка»?
Оксана: Колекція, яка буде представлена називається «Стихія», відповідно до цього продумана вся концепція шоу. Тобто різноманітні стихії. Але це варто просто побачити!
Нещодавно ви представили аудиторії свій новий fashion відеоролик, який викликав різноманітні коментарі, а що ж насправді ви хотіли показати своїм шоу а-ля Lady gaga (мода і сире м’ясо)? 

Оксана: Якщо про це говорять  - це вже добре! А, насправді, ми хотіли зіграти на контрастах. Тобто, таким відео ми показуємо, що мода є у кожному із нас, і вона близька для всіх.
У вас багато творчої роботи, а чи є той хто надихає вас на це створення, або як складається особисте життя творчих людей?
У відповідь на це запитання сестри промовчали, залишаючи інтригу, але їхній піар директор Галина, твердо і жартівливо відповіла «особисте життя під забороною!»:)
Ви вже вивели свій бренд на певний рівень, а що ж далі?
Ми далі працюємо, але не хочемо зупинятися на досягнутому. В світовій індустрії моди є багато яскравих імен, але серед них немає яскравих представників із України. Ми хочемо представити не лише себе, але й державу з кращої сторони. 

Ну, що ж, можемо побажати лише натхнення для створення прекрасного. А також з нетерпінням очікую 29 жовтня на львівському тижні моди fashion шоу від «Мурашка»

Немає коментарів:

Дописати коментар