22 лип. 2011 р.

love fashion

Буває все-таки така любов, що раз і назавжди! Бувають речі без яких свого життя вже просто не уявляєш... Як от наприклад кава. Не можу сказати, що ця любов появилася одразу в моєму житті, навіть більше, раніше я абсолютно не розуміла кавоманів! Та за останні два роки все змінилося... Я вже просто не уявляю свого ранку без кави з молоком.
Та після кави не менш важливим є шоколад... О цей спокусник! Якою б не була дієта, але без шоколаду ніяк! Хто ж буде пробуджувати в організмі гормони радості?!)
 Після різноманітних гастрономічних вподобань ще одна мою вічна любов це високі каблуки! Якби важко не давалися деколи ці кроки в кінці дня, але я не можу себе позбавити від нової пари туфель на високих підборах. Мерелін була права кажучи: "Дайте жінці пару хороших туфель і вона підкорить світ".

...і наостанок, те що завжди буде жити в моєму серці... Нью - Йорк! Це не просто місто, це столиця моди, надій, хороших фільмів (адже найпопулярніші серіали та фільми знімають саме тут)...та просто стильного способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар