6 лист. 2011 р.

Lviv Fashion Week ...продовження

     Тиждень моди закінчився, але публікації і враження досі з'являються в медіа. Після перших метушливих чотирьох днів активного захоплення подіуму, наступні дні були вже дещо спокійнішими. Але на останні дні для нас залишили на десерт багато показів від визначних гостей. На 5-ий день я переглядала покази від Ivanna Yukhymchuk та сестер Мурашок. 
      Моделі від Ivanna Yukhymchuk жіночні та містили багато в'язаних елементів.
    Показ від Ірини та Оксани Мурашок був витриманий у їхньому вже сформованому стилі класики та жіночності. Пізнавалась колекція і улюбленими кольорами дизайнерів: сірим, чорним та відтінками синього.

     Останній день визначився гостями з Латвії, а також старожилами української моди Оксаною Мухою та Роксоланою Богуцькою. З молодих дизайнерів показ від S. Khrystyna. Моделі від Slavnova у стилі resort, легкі тканини і морські кольори.

Yulia Ukrainets представила максимально комфортну колекцію. Прості, не нав'язливі силуети в поєднанні із зручним взуттям.
Deniza (Latvia) представила романтичну колекцію у стилі ретро. Дуже ніжно та мило, а враховуючи тренд ретро стилю та мою особисту любов до романтичного, вношу колекцію до списку найкращих.
Ярослав Гродський разом із Інтертоп представили колекцію у стилі casual. Така-собі мрія космополітену)

Немає коментарів:

Дописати коментар